Biochemist op de werkvloer

Jaarlijks organiseert de POC Biochemie het evenement ‘Biochemist op de werkvloer’. Komt het einde van je academisch avontuur in zicht? Of ben je nieuwsgierig naar het leven na je studies biochemie en biotechnologie? Dan is dit evenement met inspirerende sprekers ideaal voor jou! Gedurende de avond lichten ze hun loopbaan toe en tijdens de receptie kun je in gesprek gaan met alumni studenten met al je vragen. 

Education Brunch 

In ruil voor je mening over onderwijsgerelateerde topics krijg je tijdens de Education Brunch van OOR gratis ontbijt. Hiermee wordt input verzameld over bijvoorbeeld de tevredenheid van de opleiding. De resultaten worden teruggekoppeld naar de proffen tijdens de POC-vergaderingen.

Studentenbevraging

Na iedere examenperiode volgt een evaluatie over vakken die je dat semester hebt gevolgd. De input die je achterlaat als student is enorm belangrijk aangezien die elke keer aandachtig wordt besproken tijdens de evaluatie van docenten. Pijnpunten worden geïdentificeerd en meegenomen naar de POC. Kortom, vergeet hem niet in te vullen!

nl_BEDutch