Beste Alumni,

Of je nu recentelijk bent afgestudeerd of al vele jaren geleden de schoolbanken hebt verlaten, je blijft altijd deel uitmaken van onze hechte vereniging van (bio)chemiestudenten. Deze pagina is speciaal voor jou ontworpen om verbinding te blijven houden met Chemika en nieuwe contacten te ontdekken.

Hier verder vindt je mogelijkheden voor netwerken en hoe je in contact kunt blijven met je voormalige medestudenten en docenten. We moedigen je aan om gebruikt te maken van de diverse alumniverenigingen zoals verder beschreven.

Blijf op de hoogte van nieuws, updates en evenementen van de huidige generatie door contact te leggen met ons via communicatie@chemika.be, en word lid van onze oudezakken e-maillijst.

Bedankt voor je toewijding aan onze opleiding. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor de chemie, gedreven door onze passie voor wetenschap en innovatie.

Alumniverenigingen

Ontdek KU Connect, een platform dat alumni verbindt met elkaar en met de universiteit. Hier kun je deelnemen aan discussies en evenementen, maar ook (opnieuw) contact aanleggen met oude jaargenoten van over heel de wereld.
Sluit je aan via deze link.


Als alumnus van de Faculteit Wetenschappen aan de KU Leuven blijf je deel uitmaken van een dynamische gemeenschap van wetenschappers. Ontvang updates over baanbrekend onderzoek, neem deel aan netwerkevenementen en blijf in contact met voormalige medestudenten en docenten. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan de voortdurende vooruitgang van de wetenschap. Lees hier meer.

en_USEnglish